Bussresor Berlin

Köp en organiserad bussresa till Berlin. Enkelt, tryggt och förhållandevis billigt – förutsatt att du letar runt bland bussbolagens prislistor.

Berlin ligger nära Sverige, varför det finns gott om organiserade bussresor till just Berlin. Att välja en förbokad bussresa, med hotell på köpet, är faktiskt att rekommendera. Du färdas med buss, sover på det valda hotellet och väljer själv vad du vill göra i Berlin. En bussresa till Berlin – som säljs i form av en paketresa med boende och frukost – ska inte kosta mer än ett par tusen kronor per person och helg. I synnerhet inte om du bor i södra Sverige. Antalet konkurrenter trissar nämligen ner priset.

Dyrt åka buss till Berlin på egen hand

Det finns även bussresor till Berlin av reguljärtyp – Eurolines är billigt, Swebus något dyrare. Det finns även många danska bussbolag som kan ta dig billigt till Berlin – 500 kr tur och retur är rimligt för den som letar bussresa med ljus och lykta. Du som jämför reguljärresor och paketresor till Berlin kan ha som utgångspunkt att en paketresa är mer lönsam om reguljärresan kostar mer än 1000 kr, tur och retur.

Tågresor dyra till Berlin

Tåget är tyvärr inget fördelaktigt alternativ till en bussresa till Berlin. För det första måste du bekosta färjebiljett, bussbiljett från färjan till järnvägsstationen, förutom själva tåget. Du som åker från Rostock eller Sassnitz till Berlin, får betala minst 40 Euro för en enkel resa. Tänk dessutom på avgifter för båt och anslutande buss; slutnotan för en sådan resa hamnar i bästa fall på en 1000-lapp.

Reklamlänkar