Resia

Resia är en populär resebyråkedja med kontor i landets större städer. Företaget är trovärdigt och man kan med gott samvete boka en Resia resa på företagets hemsida.

Resia charterresa Resia förmedlar bland annat charterresor

Resia är en populär resebyråkedja med huvudkontor i Göteborg. Företaget har resebyråer på ca 50 orter runt om i landet; alltifrån Malmö i söder till Vilhelmina i norr. För att hitta närmaste Resia resebyrå kan du gå in på företagets hemsida (resia se) och klicka på fliken välj resebyrå i vänstermenyn. Företaget grundades i mitten på 1970-talet; grundaren Björn Kellgren ville utveckla dåvarande Allingsås Resebyrå till en kedja och behövde därför ett mera allmänt namn. Det föga fantasifulla, men dock så framgångsrika, Resia blev lösningen.

Resia - sista minuten och affärsresor

Resia förmedlar alla typer av resor; alltifrån affärsresor och lyxkryssningar till billiga restresor med sista minuten. Resia förmedlar solresor och sista minuten från kända charterbolag som Apollo, Ving och Detur. Ytterligare tjänster som Resia förmedlar är konferenspaket, bussresor och sparesor – såväl inom Sverige som i utlandet.

Resia och resevillkor

Du som bokar en resa via Resia bör vara medveten om att det är arrangören som i slutändan ansvarar för resan, inte det Resiakontor där du köpt resan. Skicka således eventuella reklamationer till arrangören.

Reklamlänkar