Bussresor Holland

Välj en organiserad bussresa till Holland om du är förstagångsresenär. I annat fall kan du enkelt komponera ihop din egen bussresa med bussbolag som Swebus och Eurolines.

Att resa till Holland med buss är flexibelt. Du som bor i Malmöregionen kan räkna med att bussresan tar mindre än tio timmar i anspråk - förutsatt att resan genom Tyskland förlöper smärtfritt, utan köer på motorvägarna. Det vanligaste sättet att åka buss till Holland är via Rödby-Puttgarden, Hamburg och Bremen. Sträckan Hamburg-Bremen tillhör Tysklands mest trafikerade motorvägssträckor. En liten punktering, eller ett enklare vägarbete, kan skapa milslånga köer på nolltid – ett faktum kan försena bussresan.

Bussresor till Holland – mer än bara Amsterdam

För dig som besöker Holland för första gången rekommenderar vi att du väljer en organiserad bussresa. På så sätt får du se mer än de klassiska promenadstråken i Amsterdam. De flesta bussbolag tillhandahåller nämligen en påläst guide med bra lokalkännedom. På så sätt slipper du själv leta upp de mest intressanta platserna; något som är positivt särskilt under weekendresor, då tiden vanligtvis är knapp.

Passa på att handla på hemvägen

Du som är intresserad av att handla billig sprit på hemresan, bör försäkra dig om att bussen gör ett kort uppehåll – inte bara i den dyra Bordershoppen – utan i en tysk eller holländsk livsmedelsbutik med ett rikt utbud av sprit, vin och öl.

Reklamlänkar